ETUSIVU
@

PONIT
KASVATUS
TOIMINTA

ESITTELY
MUUTA


  Tallin toiminta

Brenn Poniesin toiminta rajoittuu lähes ainoastaan kasvattamiseen ja omien ponien kisauttamiseen. Tämä johtuu valitettavasti siitä, että tallin omistaja on mahdottoman laiska järjestämään kisoja, joten ne usein järjestää joku muu. Ainoastaan NJ:n alaisia näyttelyitä sekä valmennuksia omistaja jaksaa itse järjestää, joten tervetuloa niihin. Jos haluat käyttää Brenn Poniesin tiloja kisojen tai muun toiminnan järjestämiseen, ota sähköpostitse yhteyttä. Huom. tallin omistaja ei laita tikkuakaan ristiin niiden vuoksi.

  Kisatoiminta

Kisahuuma on upea tunne sitä rakastaville. Laiskuuden vuoksi ratsastuskisat tallilla järjestää joku tallin ulkopuolinen henkilö. Brennin toimesta järjestetään vain näyttelyitä (näyttelykehistähän welshit sentään kuuluisia ovat!). Kisaajien käytössä toimivat kummatkin kentät (toisella verytellään) sekä maneesi. Upeaa estekalustoa huolletaan tasaisin väliajoin eikä häikäisevän valkoisia kouluaitojakaan jätetä heitteille. Palaute kilpailujen luokista, lajeista ym. on todella tervetullutta.

Kisat:

10.10.2007 ERJ - tulokset
21.11.2007 ERJ - tulokset

25.09.2007 KRJ - tulokset
10.11.2007 KRJ - tulokset

29.05.2008 NJ - tulokset
14.07.2009 NJ - kutsu

  Valmennustoiminta

Kaipaatko hevosesi kanssa pitkästä aikaa ohjattua tuntia, janoatko haasteita, kaipaatko kritiikkiä? Jos asiat ovat näin, Brenn Poniesin järjestämät valmennukset ovat juuri oikeita sinulle ja ratsullesi. Valmennuksia pidetään aina silloin tällöin, miten ikinä jaksetaan / keretään. Pääsääntöisesti järjestetään este- sekä kouluvalmennuksia, mutta joskus saatetaan repäistä ja järjestää myös maastoestevalmennuksia. Valmennusryhmällä on käytössään koko iso kenttä, huonommalla ilmalla ja talvella lämmitetty maneesi sekä laajat maastot virkistäytymiseen. Valmentajana toimii tallin omistaja itse. Tunnista kirjoitetaan jokaiselle kommenttia, jotta he voivat siitä sitten jatkaa ja kehittyä ratsukkona.

31.10.2008 estevalmennus, kutsu, valmentajana Rops
03.11.2008 kouluvalmennus, kutsu, valmentajana Rops
17.01.2009 estevalmennus, kutsu, valmentajana Rops
04.07.2009 kouluvalmennus, kutsu, valmentajana malley
04.07.2009 estevalmennus, kutsu, valmentajana malley

PICTURES - LIISA H.