ETUSIVU
@

PONIT
KASVATUS
TOIMINTA

ESITTELY
MUUTA


  Muuta

Tältä sivulta löydät kaiken muun tarpeellisen tai vähemmän tarpeellisen tekstin / tavaran, joita ei muille sivuille saatu mahtumaan yrityksistä huolimatta.

  Tekijänoikeudet

Melkein kaikki, mitä Brenn Poniesin sivuilta löytyy, on joku muu meille antanut. Kuten nyt vaikka näytölläsi näkyvän ulkoasun on tehnyt mollis. ja suurin osa poniemme kuvistakin on muiden ottamia. Kuitenkin omistaja on sen verran omavarainen, että on jokaikisen tekstin itse kirjoittanut ja muutaman ponin kuvatkin ottanut. Oli kuvaaja sitten kuka tahansa, jokaisen kuvan ottajan nimi on laitettu sivun loppuun, jolla kuva esiintyy. Kaikki sivuilta löytyvä materiaali on kuitenkin minun omistuksessani / minulla on lupa niihin, joten näpit irti!

  Arvostelut

Ulkoasu on yksinkertaisesti vain yksi hienoimmista mitä olen koskaan nähnyt virtuaalitalleilla. Jotenkin se antaa itsestään ponimaisen söpön vaikutelman tuon tähtitaustan, otsikon ja värejen ansiosta. Pakko sanoa, että semmoista negatiivistä palautetta tuosta ulkoasusta onkin aika vaikeaa miettiä. No linkkejä on ihan mukavin määrin ja niiden määrä ei mitenkään itseäni hämää vaikka yleensä ottaen olenkin rakastunut ei-linkittömiin ulkoasuihin. Etusivun kuva on ehkä hieman sumean oloinen mutta no taitaa johtua ihan väsyneistä silmistäni kun tuijotan koneen näyttöruutua.

Hevoset oli todella mukava katsoa lävitse vaikka niitä olikin aivan runsain määrin. Tykkään katsoa eritysesti sitä miten olet painottanut jokaiseen hevoseen yksilöna, jokaiselta löytyy runsaasti sijoituksia ja kuvat olivat mielestäni mitä ihanimpia. Täytyy ihan nostaa hattua, hienoa! Erityisesti Nemo oli semmoinen poni, johon rakastuin suorastaan. Todella suloisen näköinen otus suloisine silmineen. Ponien ulkoasuista tykkäsin rakenteeltaan ja niistäkään on vaikea sanoa mitään negatiivista puolta.

Kokonaisuutta voisin sanoa söpöksi ja hurmaavaksi ponitalliksi, jossa tulen 99,9% prosentin todennäköisyydellä vielä vierailemaan ja no voisin jo nyt varoittaa, että ei mikään ihmekään jos kasvattiakin tulisin joskus ruinailemaan teiltä. Kuitenkin yksi upeimpia talleja mitä tiedän (:
Näin meidät arvosteli Daimon, kaunis kiitos hänelle!

Kuten sanotaan, ulkoasu antaa sen ensivaikutelman minkä pohjalta tallia lähdetään tutkimaan - jos lähdetään. Tämä ulkoasu on kertakaikkiaan tylsä ja mitäänsanomaton. Värit ovat tylsät ja varsin tavalliset (siis siinä mielessä, etteivät ne herätä minkäänlaisia tunteita, ei ihastusta eikä vihastusta). Asettelu on tavallinen, toteutus on kuitenkin siisti ja yksinkertainen.

Ponit- sivulta löytyvä, heti ensimmäisenä tuleva lause on minusta jollain tapaa epäasiallinen, vaikka se ei varmaankaa ole tarkoitus. Ponien jaottelu on järkevä, mutta ei kovinkaan siisti. Vain iso grafiikkamössö eikä itseasiassa kovinkaan mielenkiintoinen. Varsinkin pienen näytön grafiikka peittää kokonaan, sitä joutuu jopa skrollaamaan. Itse ponit on listattu mukavasti, tosin hevosten turpa saisi olla oikeaan päin. Ponien oma sivu on tylsä. Se on vain normisti upotettu tallin ulkoasuun ja perustiedotkin on vain listattu allekkain ja niiden alapuolelle tökätty kuva - kyllä, helppo ja yksinkertainen tapa, mutta sivun voisi toteuttaa miljoonalla muullakin paljon mielenkiintoisemmalla tavalla. Ihastuin kuitenkin sukutaulujen toteutukseen, vaikkakin sukutaulun pitäisi ehdottomasti olla vähintään kolmepolvinen.

Myyntiehtoja on paljon, kasvattajasta saa tiukan kuvan, mutta monessa tapauksessa se on vain arvostettavaa - minun mielestä ainakin, pisteet siitä, että uskaltaa vaatia. Kasvatit on listattu tylsästi, epäselkeästi ja epämielenkiintoisesti. Tallin esittely on peruskiva, en löytänyt valittamista, sillä en jaksanut nyt perehtyä tekstiin. Palkintokaappi on huippukiva idea. Kaikenkaikkiaan tallissa on paljon sisältöä, mutta tosiaan tuohon ensivaikutelmaan täytyisi panostaa _paljon_enemmän_, jos tilanne olisi toinen, olisin klikannut itseni edelliselle sivulle.
Näin meidät arvosteli TN, kiitokset!

  Bannerit

Ota tästä mukaasi eniten silmääsi miellyttävä banneri. Nämä hienoudet ovat meille tehneet faz, Puuha-Anni, Neighbour sekä Jenny_K. Lämpimät kiitokset heille! Eräänä päivänä huomasin, että omat tekeleeni ovat kaikki liian samanlaisia, joten tein viisaan päätöksen ja turvauduin muiden apuun.  Linkkilista

Linkkilistaltamme löytyy ainoastaan talleja, joiden tiloista löytyy joko welshponeja, englantilaisia täysiverisiä, angloarabeja tai arabialaisia täysiverisiä.

- Llygedyn Welsh
- Paraatiponit
- Rhyawdd Welsh Ponies & Cobs
- Gwen Ponies
- Ares
- Greenwich
- Moniet Welsh Ponies
- Yavin Cobs
- SOHO
- Evergrey
- Rousseau Ponies
- Vienna
- Viola
- Bleyena
- Chennye
- al Rayad Stud
- Primo Showjumpers
- Sunday's
- Rajab Arabians
- Cunnington's Castel
- Tousle Roulet
- Stud Caruso
- Dahabu Arabians
- Magnum Arabians
- Elgwir Arabians
- Charon Sporthorses
- Kingsvalley
- Krug Stud
- B&W Showjumpers
- Eucarya